PRODAJA GOSTINSKE OPREME:

04 23 52 100
04 23 52 101

          041 624 478

pingo@siol.net

Varstvo osebnih podatkov

Politika zasebnosti
Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih podjetje Pingo, d.o.o., Kranj zbira od vas, ko se naročite na prejemanje e-novice oz. pošljete povpraševanje, zahtevek za izdelavo ponudbe, predračuna, naročilo blaga...

Upravljavec
Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:
Pingo, d.o.o., Kranj
Oprešnikova ulica 74, 4000 Kranj
Telefon: 04 23 52 100, 04 23 52 101
e-mail: info@pingo.si   pingo@siol.net

Osebni podatki in namen njihove obdelave
V kolikor želite prejemati e-novice, ponudbe, predračune, oddati naročilo morate izpolniti obrazec/ prijavo na spletni strani Pingo, d.o.o., Kranj. Z izpolnitvijo tega obrazca/ prijave in potrditvijo posredujete Pingo, d.o.o., Kranj naslednje kontaktne podatke:
  • ime
  • priimek
  • podjetje, v katerem ste zaposleni
  • e-poštni naslov
  • telefonsko številko
  • poštni naslov
Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji obrazca/prijave, potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami glede konkretnih e-novic, izdelave ponudb, predračunov… na katere ste se naročili. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov, vašega naročila/povpraševanja ne bomo obdelali in ne boste mogli koristiti želenih e-novic, prejeti ponudbe, predračuna…
Pingo, d.o.o., Kranj spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu podjetja Pingo, d.o.o., Kranj določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na naše podjetje, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje in ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Pingo, d.o.o., Kranj ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Soglasje
Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice, obrazcu za povpraševanje obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom izboljšave kakovosti naših produktov in storitev in za statistične namene, v zvezi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani Pingo, d.o.o., Kranj na spletnem obrazcu ali na gumbu »prijava na e-novice« kliknete »pošlji«/»prijava«. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s klikom na povezavo odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki ga prejmete od podjetja Pingo d.o.o., Kranj oz. preko elektronske pošte na naslov: info@pingo.si ali pingo@siol.net. V primeru umika soglasja ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje o vsebinah Pingo, d.o.o., Kranj. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

Vaše pravice
V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij se obrnite na našo kontaktno osebo za vprašanja glede varstvo podatkov, ki vam je na voljo na e-naslovu: info@pingo.si Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z GDPR.
Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu:

Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:gp.ip@ip-rs.si).

Čas hrambe osebnih podatkov
Pingo, d.o.o., Kranj hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin na katere ste se prijavili oz. naročili. V primeru, da ne želite več prejemati vsebin s strani Pingo, d.o.o., Kranj in se od njih odjavite ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke v sistemu blokirali in vaših podatkov več ne bomo uporabljali za ta namen.
Rok hrambe osebnih podatkov se lahko razlikuje glede na veljavno sektorsko zakonodajo (npr. zakonodaja s področja davkov, računovodstva). V primeru, ko veljavna sektorska zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, Pingo, d.o.o., Kranj izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Podjetje Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.pingo.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.pingo.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2012 Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.pingo.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Akcije

12.04.2018

Novo! Planetarni mešalec 20 l

  • posoda 20 litrov
  • hitrost od 100 do 300 obratov /min.
  • dimenzije 689x448x915 mm
  • teža 113 kg
  • vgrajen ...

Zakaj mi?

  • več kot 20 let izkušenj
  • širok izbor izdelkov
  • kratki dobavni roki
  • zagotovljen servis
*  Vaš e-poštni naslov:
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se