PRODAJA GOSTINSKE OPREME:

04 23 52 100
04 23 52 101

          041 624 478

pingo@siol.net

Varstvo osebnih podatkov


Podjetje Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.pingo.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.pingo.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2012 Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.pingo.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Pingo, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o., Kranj, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Akcije

01.12.2017

Akcija december 2017

  • za lonce za kuhano vino dostava brezplačna
  • mrežica za začimbe 6,5 cm, GRATIS
  • lonec inox 10 l: 88,00 ...

Aktualne novice

Zakaj mi?

  • več kot 20 let izkušenj
  • širok izbor izdelkov
  • kratki dobavni roki
  • zagotovljen servis

Prijava na e-novice

Vpišite vaš e-poštni naslov:
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se