PRODAJA GOSTINSKE OPREME:

04 23 52 100
04 23 52 101

          041 624 478

pingo@siol.net

POMIVALNI STROJI


Profesionalni pomivalni stroji za pomivanje kozarcev in posode priznanega proizvajalca DIHR. V široki paleti strojev boste lahko izbrali pomivalni stroj za najmanjši bife ali največjo kuhinjo.
Več .::
 

LEDOMATI


Nepogrešljivi barski pomočniki v vročih poletnih dneh. Najnovejša serija E,  izdelana iz nerjavečega jekla in možnostjo vgradnje tudi zračno hlajenih ledomatov, vas bo navdušila.
Več .::
 
     

FRITEZE


Izbirate lahko od najmanjše, zelo uporabne namizne 8 literske friteze, do največje  2 x 14 literske friteze, ki bo zadovoljila še tako zahtevnega kuharja.
Več .::
 

ŠTEDILNIKI


Termična oprema priznanega slovenskega proizvajalca z raznimi inovativnimi rešitvami in vrhunsko kvaliteto, vam bo dolga leta odlično služila.
Več .::
 
     

MEŠALCI


Nudimo vam mešalce raznih velikosti in za različne namene. Planetarni mešalci se uporabljajo za stepanje, mešanje in gnetenje, predvsem v slaščičarstvu. Spiralni mešalci pa so primerni za gnetenje trdega testa in jih najpogosteje uporabljajo v pizzerijah.
Več .::
 

GRELNE POSODE


Spoznajte praktičnost grelnih posod, tako električnih loncev za kuhano vino ali čaj, kot grelnih posod  "šefingov", ki so nepogrešljivi pri samopostrežnih obrokih in cateringu ali pa kar na domačem pikniku.
Več .::
 

Aktualne novice

09.09.2021

Vrečke za pribor, kruh...

Papirnate vrečke:
- za pribor
  • VREČKA ZA PRIBOR ART.4401 BELA 1000/1, 8x23 cm -  15,00 EUR + 22 ...

Zakaj mi?

  • več kot 20 let izkušenj
  • širok izbor izdelkov
  • kratki dobavni roki
  • zagotovljen servis
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje obiskovalcev in ciljano spletno oglaševanje.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se